Praktisk info


Book tid til behandling på telefon 61784473. Jeg tager ikke telefonen, når jeg har en klient, indtal derfor gerne en besked og jeg vil kontakte dig snarest efterfølgende. Du er naturligvis også velkommen til at sende en sms/mail/besked via messenger på FB.


Alle priser er incl. lagen og håndklæde.


Ønsker du at dele dit klippekort med andre oplyses navn på den eller disse ved køb af kortet. Kontant betaling og mobile pay modtages.
Evt. afbud meddeles rettidigt senest kl. 8:00 samme dag.
Efter kl. 8:00 betales halv pris for bestilt behandling og fuld pris ved udeblivelse.


Klinik Seneka udsteder gavekort - så du har rig mulighed for at glæde andre med en behandling.


Jeg hedder Helle og er uddannet læge & fysioterapeuteksamineret massør og sportsmassør fra Atwork A/S, Frederiksberg. Jeg har taget flere efteruddannelser og kan derfor også kalde mig Proces Massør R.
Jeg er stadig tilknyttet mit første erhverv som farmakonom og har således god indsigt i anatomi og fysiologi, sygdomme og deres påvirkning af kroppen og har naturligvis også en stor viden om medicin.
Som massør har jeg arbejdet hos flere store virksomheder i Københavns området og dermed erhvervet erfaring med mange og vist forskellige behov for fysiurgisk massage.

Her er en god stemning i Klinik Seneka og jeg prioriterer at have tid til en god snak. Jeg er naturligvis forsikret og har tavshedspligt  og glæder mig til give dig en professionel behandling.


Velkommen til * Massage for Livet *
for hele familien


På gensyn - Helle Seneka